top of page

Top 5 teambuilding aktiviter i Drammen

Teambuilding-sesongen er for fullt i gang! Endelig. Hvor lenge er det egentlig siden sist dere arrangerte en morsom aktivitet for å styrke samholdet?


Hvis du må tenke deg om nå, er det mest sannsynlig altfor lenge siden! Men ikke fortvil, i denne artikkelen har vi samlet 5 fantastiske tips til teambuilding-aktiviteter i Drammen!


Dette er din mulighet til å være en ekte superhelt og redde kollegene dine fra sosial nød!


Ikke bare er alle tipsene fantastiske, men vi har også tatt hensyn til følgende kriterier:


✅ De skal ikke være for dyre

✅De skal være sentralt plassert i Drammen

✅De krever minimal planleggingLa oss begynne. Psst vi har spart det beste til sist! 🥕


Top 5 teambuilding aktivitet i Drammen


Teambuilding aktiviteter i Drammen


Nr. 5: Afterwork-quiz på kontoret!

Quiz er noe de fleste setter pris på. Sett opp en dato i kalenderen og inviter alle kollegaene dine. Bestill sushi og bobler (eller pizza og øl hvis det passer bedre) og start quizen etter arbeidstid!


Vårt beste tips for quizen: Vær inkluderende!


Ingen liker å bli bombardert med vanskelige geografispørsmål som bare ett lag kan svare på. Sørg for å ha ulike temaer.


Inkluder temaer som mat, kjendiser, naturfag, musikk eller film. Og hvorfor ikke spice opp quizen med litt mer utradisjonelle temaer som kjente såpeprodukter, vampyr-vaner eller spørsmål om folkene som jobber på kontoret?


Ekstra moro kan det være med spørsmål som de fleste må gjette på! For hvor høy er egentlig en gjennomsnittlig elg? 😎


Å arrangere quiz på kontoret sparer selvsagt penger, men det kan være ekstra gøy å arrangere det på en lokal pub. Og det tar oss videre til vår neste geniale idé! 👇🏻
Nr. 4: Ølsmaking på Aass Bryggeri!

Hvis dere ikke har vært på ølsmaking på Aass, er det på tide å oppdage en av de mest kjente opplevelsene i Drammen!


🍻 Aass Bryggeri er nærmest en del av sjelen til Drammen - og hvem kan vel si nei til å lære litt om øl? Å lære seg litt øl-facts er en bra flex i mange settinger.


Les om ølsmakingen her.Nr. 3: Piknik i parken hos Drammen Museum!

Når solen skinner, er parken ved Drammen Museum rett og slett fantastisk.


Vi mistenker at mange glemmer hvor utrolig heldige vi er i Drammen som faktisk har gratis tilgang til denne vakre parken. 🌼


Så her er planen: Ta med pledd, solbriller, skjærefjøler, papptallerkener, bestikk og kanskje til og med en kortstokk. 🃏


Gå sammen til parken og ta en pit stop innom butikken for å kjøpe deilige jordbær, druer, brød, spekeskinke, ost og noe godt å drikke. Enkelt som bare det!Nr. 2: Torggata Camping!

Torggata Camping er et sted der dere kan ha det skikkelig gøy!⛳


Her finner dere en herlig kombinasjon av bar og minigolf! Og minigolf er bare så utrolig morsomt! Ingen minigolfmester, sier du? Det spiller egentlig ingen rolle - for det ikke de andre heller! 😂


Vårt tips for minigolf: Krydre opplevelsen med ulike utfordringer!


Hva med å innføre en ny regel hvert femtende minutt? Etter 15 minutter må alle stå på ett ben, etter 30 minutter skal man bruke køllen med venstre hånd. Kun fantasien setter grenser her! 🤡


Lenken til deres nettsider finner du: herNr. 1: BrainRace 🥕 - FAVORITTEN!

Ønsker dere en spennende aktivitet som vekker konkurranseinstinktet, faktisk bygger bedre team og sørger for den ultimate teambuildingsopplevelsen i Drammen?


Da er BrainRace det perfekte valget for dere! 🧠⚡🏃🏻‍♂️


BrainRace er et selvstyrt by-race der dere konkurrerer i grupper om å løse oppgaver på ulike steder rundt om i Drammen. Dere blir bedre kjent med byen, hverandre og får virkelig skjerpet problemløsningsevnene deres!


Det beste av alt? Ingen planlegging er nødvendig! 😍


Alt dere trenger er smarttelefoner, så kan dere sette i gang med racet. Ingen trenger å lide under en arrangør som prøver å være morsom med kjedelige vitser! 😂


Vi vet at BrainRace virkelig setter i gang samtaler, og derfor er det ideelt å avslutte racet på et felles sted hvor dere kan fortsette opplegget.


BrainRace er faktisk perfekt å kombinere med alle forslagene over for den ulitimate opplevelsen! Les mer om BrainRace her.


Så nå har du fått 5 gode teambuildingsideer til en fantastisk dag med kollegaer i Drammen. Lykke til, og husk ha det gøy!Hva fikk du mest lyst til?

  • Nr. 1: BrainRace - FAVORITTEN!

  • Nr. 2: Torggata Camping!

  • Nr. 3: Piknik i parken hos Drammen Museum!

  • Nr. 4: Ølsmaking på Aass Bryggeri!


Comentarios


Bygg bedre team

bottom of page